Пореден случай на агресия от полицаи към младеж. Даниел Креди от

...
Пореден случай на агресия от полицаи към младеж. Даниел Креди от
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е пребит от четирима полицаи

Пореден случай на експанзия от полицаи към юноша. Даниел Креди от Дупница твърди, че е пребит от четирима униформени, които се отзовали на сигнал на техен сътрудник за съседска кавга. Случката е от преди година и половина. 

“Моят юрист даде публичност на случката. Първоначално взехме решение да си потърсим правата по законен метод. В следствие видяхме, че делото не стига до на никое място и се изкарва по този начин, че аз съм отговорен ”, описа Даниел Креди пред bTV.

Той добави, че въпросната вечер се е прибирал с такси. " Гледах си в телефона и влязох в неверния вход. Опитвам се да отключа вратата, само че отваря различен човек, а аз стартирам да му се оправдавам. Разбирам, че всеки би се изплашил. Мъжът беше използвал алкохол и стартира да се разправя с мен. Жена му подаде сигнал в полицията. Полицаите като пристигнаха чаках да попитат какво се е случило, а те непосредствено започнаха да ме постановат ", сподели Креди.

Креди изясни, че в полицията е бил арестуван и отведен в една стаичка, където побоят е траял, а той е бил завързан за стол.

" Бяха четирима чиновници на реда и равностойно постановяваха побой над мен ", сподели той.

Припомняме, че на 11.02 на разсъмване на излизане от дискотека се сбиха две компании в Плевен. Намесват петима цивилни, за които след това е открито, че са служители на реда. Трима чиновници на реда бяха краткотрайно отстранени от работа поради превишаване на права и непозволена приложимост на мощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР